Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

o Platinumu

Zbog probelma sa nabavkom sastojaka, uzrokovanih pandemijom COVID19, naša linija proizvoda za oralnu higijenu Oral Clean+Care trenutno nije dostupna. Trudimo se da probeleme rešimo što je pre moguće ali trenutno ne možemo da garantujemo kada će ova linija proizvoda ponovo biti dostupna.
Informisaćemo Vas, naravno o svim daljim promenama. Hvala na razumevanju.

EFIKASNO UKLANJANJE ZUBNOG KAMENCA UZ POMOĆ ORAL CLEAN+CARE

Nežan, ali efikasan

Ekstrakt semenki citrusa se koristi kao narodni lek zbog svojih antibakterijskih svojstava. Kombinacijom ovih prirodnih sastojaka sa esencijalnim uljima bilja Oral Clean+Care čisti zube postepeno rastvarajući slojeve bakterija i nežno uklanjajući zubni plak. Visoko kvalitetni sastojci prodiru duboko u desni, boreći se protiv upale i umirujući bol u slučaju da je infekcija već nastala.

Svi sastojci Oral Clean+Care su 100% prirodni i u skladu sa propisima u oblasti bezbednosti hrane.

 

Samo najbolje za Vaše ljubimce - direktno iz prirode

Kako ovaj metod uklanjanja zubnog kamenca ne uključuje korišćenje kiselina, ne nanosi se šteta prirodnom površinskom sloju zuba. Cistrusni ekstakt kao sastojak Oral Clean+Care dolazi iz semena cistrusa, a ne od mesnog dela voća, pa prema tome ne sadrži kiseline. Količina alkohola koja se unosi pri svakom tretmanu je toliko niska da ne morate brinuti da će naneti štetu Vašem ljubimcu. Ljubimac će pri svakom nanošenju Oral Clean+Care progutati malu količinu proizvoda što je potpuno normalno i ne predstavlja nikakav rizik po njegovo zdravlje.

 

 

Efekat Oral Clean+Care-a

Efekat Oral Clean+Care-a

Ekstrakt semena citrusa u kombinaciji sa esencijalnim uljima bilja se bori protiv bakterija, lošeg zadaha i periodontitisa.

saznajte više