Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

o Platinumu

Po čemu se PLATINUM razlikuje od ostalih suvih hrana

Standardna suva hrana za pse

U standardnoj suvoj hrani za pse izvor proteina su uglavnom male količine mesa i veće količine žitarica i njihovih nus-proizvoda. Kada se u mešavinu doda voda, mešavina se zagreva na visoku temperaturu i pod visokim pritiskom presuje u granule. Svaka granula se oblaže skrobom koji prvo mora da bude svaren u želucu psa što produžava vreme varenja hrane i na taj način dodatno opterećuje organizam. Procenat vlage koji ostaje u granulama je oko 8%.

PLATINUM pristup se vrlo razlikuje

Mi smo jedini proizvođači hrane za pse na svetu koji koristi preko 70% svežeg mesa u procesu proizvodnje. Dodaju se sastojci laki za varenje poput pirinča, kukuruza i/ili krompira kao i hladno ceđena ulja (maslinovo, laneno), bilje, minerali i vitamini.

Mi smo pored toga jedini prozivođači koji te sastojke kuvaju u njihovim sopstvenim sokovima bez dodavanja vode kako bi sačuvali njihovu hranljivu vrednost. Tako PLATINUM održava visok kvalitet proizvoda.

PLATINUM je standardna suva hrana? Nikako!

Kako se sastojci PLATINUM hrane kuvaju u sopstvenim sokovima i suše na normalnoj temperaturi PLATINUM sadrži veći procenat vlage od standardne suve hrane za pse.

Sa 18% vlage koja ostaje u granulama, a koja se sastoji isključivo od prirodnih sokova mesa, PLATINUM hrana nikako nije suva. Naši kupci čak govore da je PLATINUM sočna suva hrana.

 

Platinum hrana za pse

PLATINUM receptura sočne suve hrane

70 % svežeg mesa, brižljivo skuvanog u strimeru, visoko kvalitetni sastojci – otkrijte naš recept i način pripreme.

saznajte više