Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

o Platinumu

PLATINUM i BARF

PLATINUM hrana za pse kao zamena ili dodatak BARF-u

BARF (Biološki odgovarajuća sirova hrana) je koncept hranjenja psa isključivo sirovom ili hranom koju vlasnik sam priprema kao sto je sveže meso, kosti i povrće. BARF podrazumeva mnogo više razmišljanja na temu ishrane ljubimca. On oslikava nameru vlasnika da svog voljenog četvoronožnog ljubimca hrani na način sličan onome kako se hranio njegov predak vuk.

Oni koji veruju u koncept BARF pridaju veliku važnost izboru svežih namirnica i prate složen plan ishrane njihovih ljubimaca. Ipak, veterinari kritički gledaju na ovaj koncept. Preporučuju da pored sveže hrane vlasnici dodaju neophodne sastojke koje ljubimci ne dobijaju kroz ishranu BARF konceptom. Ovi sastojci se kupuju odvojeno i dodaju hrani. To su sastojci poput: kalcijuma, bakra, cinka, joda, vitamina A i D, kao i nekih, ne od vitalnog značaja, ali ipak jako bitnih poput bilja i ekstrakta zelenouse školjke.

PLATINUM hrana za pse je savršena zamena ili dodatak BARF konceptu ishrane.

Mi u PLATINUM-u smo takođe svesni psećeg vučijeg porekla, ali ne pravimo kompromise kada je u pitanju kvalitet dodataka. Takođe koristimo neuobičajeno visok procenat svežeg mesa (za PLATINUM MENU najmanje 83%). Obogaćujemo sve vrste hrane sastojcima neophodnim za balansiranu ishranu zdravih i energičnih pasa.

Ukoliko razmišljate o BARF konceptu ishrane za Vašeg psa, ali ste neodlučni u vezi svega dodatnog što on podrazumeva (samostalno pripremanje obroka, kupovina, odlaganje i održavanje svežine proizvoda, dodavanje neophodnih aditiva …) mi Vam preporučujemo hranu za pse - PLATINUM!

Mnogi vlasnici pasa koji se pridržavaju koncepta BARF upotrebljavaju naše proizvode kao optimalnu zamenu tokom godišnjih odmora ili u drugim slučajevima kada je teško ili nemoguće doći do svežeg mesa i povrća. Sa druge strane neki u PLATINUM dodaju sveže sastojke.

Platinum hrana za pse

PLATINUM receptura sočne suve hrane

70 % svežeg mesa, brižljivo skuvanog u strimeru, visoko kvalitetni sastojci – otkrijte naš recept i način pripreme.

saznajte više

PLATINUM recept vlažne hrane

PLATINUM recept vlažne hrane

83% svežeg mesa/sveže ribe, visokokvalitetni sastojci i način pripreme čine PLATINUM MENU recepturu jedinstvenom.

saznajte više