Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

Platinum pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori - često postavljana pitanja u vezi PLATINUMA

Ovde ćete naći odgovore na pitanja koja su često postavljana našoj službi za podršku potrošačima kao i korisne savete u vezi ishrane pasa PLATINUM hranom


Zašto se PLATINUM pravi od svežeg mesa?

Za razliku od standardne hrane za pse za čiju proizvodnju se koriste mesne prerađevine mi u PLATINUMU našu hranu praimo od minimu 70% svežeg mesa. Mesne prerađevine se procesuiraju na velikim temperaturama dok sveže meso može da se prerađuje polako i bez dodavanja vode koja mora da se dodaje u klasičnom procesu proizvodnje. Ovo znači da se proteini optimalno koriste i da vlaga koja ostaje u granulama a koja se sastoji isključivo od sokova mesa daje hrani neuporediv ukus bez dodavanja veštačkih atraktanata.

Kako standardnu hranu za pse zameniti sa PLATINUMOM?

Pseći sistem za varenje je prilagođen ishrani mesom.Zbog velike sadržine mesa i lakoće varenja PLATINUMA prelazak sa standardne hrane se obično može obaviti u roku od jednog dana.Ukoliko Vaš pas ima veoma osetljiv sistem za varenje u toku 3-4 dana mu u standardnu hranu dodajte sve veće količine PLATINUMA.

Zašto ne postoje specijalne vrste hrane za raličite rase?

Svi psi su potomci vuka a njihov sistem za varenje je prilagođen ishrani mesom.Naše granule su tako napravljene da ih lako absorbuje organizam i podjednako zadovoljavaju potrebe svih rasa -od čivave do danske doge.

Koji je rok trajanja PLATINUM proizvoda?

Sočna suva hrana ima rok trajanja 18 meseci od datuma proizvodnje dok vlažna hrana ima rok trajanja 36 meseci od datuma prizvodnje

Da li bez problema mogu da psu dajem različite varijante PLATINUM hrane za odrasle pse?

Da, bez problema možete da dajete različite varijante hrane bilo kad.Čak i u toku jednog dana

Zašto PLATINUM nema posebnu hranu za starije pse?

U prirodi stariji vukovi jedu istu hranu kao mladi. Ako starijem psu dajete hranu sa manej proteina on gubi mišićnu masu i smanjuje mu se kvalitet života.

Zašto Puppy Chicken ne sadrži ekstrakt zelenousne školjke?

Kako bi se izbegao problem da organizam šteneta ne nauči da sam proizvodi važne supstance koje se nalaze u ekstraktu njega ne bi trebalo davati kroz ishranu u prva 3 meseca psećeg života.

Da li PLATINUM vrši testiranja na životinjama?

Možete se osloniti na to da da se radi razvoja naših proizvoda ne vrše nikakva testiranja na životinjama - ni sa naše strane ni sa strane naših saradnika.