Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

Platinum filmovi

Šta naši korisnici kažu

 

Elka K. :

Hvala Vam puno što je narudžbina stigla u tako kratkom roku. Hrana je, na veliko zadovoljstvo našeg psa, stigla juče.  Dobila sam savete i uzorak hrane od gospođe koja vodi program dresure našeg psa i koja se kune u Platinum.  Naš pas je uživao u uzorku. Veoma se razlikuje od standardnih hrana za pse – ima čak i jako prijatan miris.

 

Nikol S.

Hvala Vam na brzom slanju hrane, paket je stigao već sedećeg dana. Mom psu jako prija hrana i vidi se koliko uživa u njoj.  Još jednom hvala na dobrom savetu!
Nikol S.
Trier

 

Ilka M.
Naši šampioni

Kratko koristimo Platinum hranu za ishranu našeg psa ali nam se već jako dopada....
Naš 6 godina star mužjak je uvek bio probirljiv kada je hrana u pitanju ali sada uživa u svakom obroku....
Nakon velikog okota od 9 štenaca naša ženka nije smršala toliko mnogo kao  nakon prethodnog...
Naša kuja iz druge generacije koja nije mogla da se ugoji 6 meseci, odjednom je dobila 1 kilogram....
Štenci koje smo hranili drugom hranom usled čega su imali niz zdravstvenih  problema od kada se hrane Platinumom nemaju dijareju i mnogo više uživaju u hrani.
Sve u svemu, svaka čast!
Ilka M.

 

Faruk C.
Pohvala!

Moram da Vam iz sveg srca čestitam što ste uspeli da napravite tako visoko-kvalitetnu suvu hranu za pse. Do sada sam hranio svog psa isključivo sirovom hranom, ali je na žalost to na duge staze bilo teško izvodljivo. Onda sam isprobao Vašu hranu za pse i moram reći da je moj pas obožava! To je ono najbliže sirovoj hrani što postoji. Najbolja suva hrana koju sam ikada video. Vrlo laka za varenje, mala količina izmeta i naravno najvažnije: psu se sviđa njen ukus! U svim „visoko-kvalitetniim“ i veoma skupim hranama za pse sadržaj žitarica je i do 80% , a ostatak čine životinjski ostaci tj.  mesno-klanični  nus-proizvodi. Vaša hrana ima optimalan sastav. Najmanje 70% mesa. Moram reći da je vrhunska klasa!
Od sada govorim: „Ili Platinum Natural ili NIŠTA!“
Faruk C.

 

Saša S. i Daniela H.-S.
Platinum

Želimo da iskoristimo ovu priliku da Vam se zahvalimo na fenomenalnoj hrani koju ste napravili. Mnogo meseci smo se borili da našeg mešanca Bobija učinimo onim što je sad (i šta jede!). Spasili smo ga iz jako loših uslova i uz puno ljubavi ga lečile, što je ponekad bilo jako teško. Pas je kod nas stigao sa teškom dijarejom i nije pomagalo ni izvođenje napolje svakih sat vremena.
Nakon dugog lečenja i eksperimentisanja sa različitim vrstama hrane našli smo vaš sajt. i učinilo nam se da će hrana biti efikasna. Vaša hrana izuzetno prija našem Bobiju, posmatrale smo kako mu se probava poboljšava i sad je potpuno normalna. Njegova dlaka je sad predivno sjajna i umesto  vršenja nužde 7 (!!!)  puta dnevno on sada to obavlja jednom ili dva puta u toku dana.
Vaš asortiman hrane zaslužuje sve pohvale. Nastavite da dobro radite. Preporučili smo Vašu hranu mnogim vlasnicima pasa, a sada nam se u tome pridružila i veterinarska klinika Dr Zieris iz  Hettenleidelheim gde su veterinari  veoma impresionirani našim uspehom u oporavku Bobija.
Hvala Vam što ste nam priuštili tako dobru hranu za pse!
Saša S. i Daniela H.-S. Sa psom Bobijem
Grünstadt-Asselheim

 

Ulf i Regina V.

Naš 15 meseci star mužjak rase Malinoa  je imao težak slučaj djardije kada je bio štene. Umalo je uginuo od toga. Očigledno je da su mu creva bila teško pogođena. Dugo smo tražili hranu koju bi mogao da dobro podnosi. Pokušali smo sve trudeći se da izbegavamo žitarice. Nismo imali sreće. Konstantno je imao dijareju ili jako tečnu stolicu uz bolove u stomaku.
Nakon duge potrage naišli smo na Platinum. i čudo se desilo: nakon samo jednog dana ishrane Platinumom  sve se dovelo u normalu. Dali smo mu Lamb+Rice, uglavnom zbog male sadržine masti. Dojo se oseća bolje, stolica je normalna i nestali su bolovi u stomaku.
Svakako ćemo prebaciti i našeg velikog šnaucera na ovu hranu i preporučiti je svima bez zadrške.
Ulf i Regina V.
Filderstadt