Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

Platinum pitanja i odgovori

Zbog probelma sa nabavkom sastojaka, uzrokovanih pandemijom COVID19, naša linija proizvoda za oralnu higijenu Oral Clean+Care trenutno nije dostupna. Trudimo se da probeleme rešimo što je pre moguće ali trenutno ne možemo da garantujemo kada će ova linija proizvoda ponovo biti dostupna.
Informisaćemo Vas, naravno o svim daljim promenama. Hvala na razumevanju.

Često postavljana pitanja u vezi Platinum Oral Clean+Care

Ovde ćete naći odgovore na pitanja koja su postavljana našoj službi za podršku potrošačima i praktične savete u vezi  korišćenja  Oral Clean+Care proizvoda.

 

Koliko dugo traje tretman?

Dužina trajanja tretmana zavisi, između ostalih, i od sledećih kriterijuma:  rasa psa, težina psa, sastav kamenca, prirode, genetičke predispozicije, ishrane. Zbog ovih kriterijuma teško je tačno odrediti vreme trajanja tretmana.  Uz pravilno i redovno nanošenje ( obavezno 2 puta dnevno ili će se kamenac opet stvrdnuti )  iz našeg iskustva potrebno je 2 do 6 nedelja da bi kamenac bio uklonjen. U pojedinim slučajevima i nešto duže. Proizvod je 100% efikasan. Ako ne primetite promene na kamencu u roku od 3 nedelje molimo Vas da nas kontaktirate putem maila info@platinumserbia.rs

 

Psu se ne sviđa proizvod?

U ovom pogledu psi mogu biti kao deca. Oni ne vole nikakvu negu zuba. Pokušajte da budete uporni jer je jednina alternativa upotrebi  Oral Clean+Care, zapravo  mehaničko uklanjanje kamenca pod anestezijom.

 

Da li Oral Clean+Care sadrži kiseline?

Ne. Sadrži samo ekstrakt semenja citrusa i biljna ulja.  Razlika je u efektu: ulja su hranljiva, sprečavaju infekciju i uklanjaju kamenac na duže staze. Kiseline ne napadaju samo kamenac već  i same zube i zubnu gleđ.

 

Koliki je sadržaj alkohola?

Proporcionalno u svakoj dozi koja se nanosi, nalazi se toliko malo alkohola da ne postoji nikakva opasnost po pse i mačke. Proizvod se može davati i bolesnim životinjama bez ikakvog problema.  Određena doza alkohola je neophodna kako on služi kao prenosilac aktivnih sastojaka. Ipak, proporciono sadržaj alkohola je identičan ili niži od onog koji se nalazi u tečnim lekovima koji se daju deci.

 

Da li je proizvod efikasan i kada je u pitanju diskoloracija?

Ne pošto Oral Clean+Care nije izbeljivač i ne sadrži kiseline. To znači da ne napada zubnu gleđ i da deluje jako nežno.

 

Da li će doći do reakcije ako se koristi sa homeopatskim lekovima?

Da.Kako proizvod sadrži biljna ulja poput ulja mente homepatski veterinari preporučuju proveru pre korišćenja paralelno sa homeopatkim tretmanima. Može se desiti da se spreči efekat homeopatskog tretmana. Molimo Vas da nam postavite pitanja o ovome putem našeg maila info@platinumserbia.rs

 

Imam problema sa tretiranjem svoje mačke.

Ukoliko Vaša mačka ne oliže gel sa svojih šapa možete pokušati da joj ga nanesete na brkove ili uglove usta.
Na kraju nađite hranu koju Vaša mačka posebno voli ( na primer pastu od lososa, škampe, mačiju travu, džigericu bakalara ili nešto slično...) i pomešajte Oral Clean+Care sa njom. Korišćenjem na ovaj način tretman počinje da daje efekat malo kasnije ali ipak daje isti rezultat na kraju. Molimo Vas da proizvodu i Vašoj mački date šansu.

 

Koja je razlika izmešu Oral Clean+Care Classic i Salmon Oil?

Oral Clean+Care Salmon Oil sadrži dodatno ulje lososa, ima blaži ukus od Classic-a i mnoge životinje ga više vole.

 

Da li bi trebalo da kupim sprej ili gel?

To iskljušivo zavisi od Vas i Vaše životinje. Prednost spreja je u tome što se brže nanosi i lakše dozira uz pomoć pumpice. Ali ne sviđa se svim životinjama zvuk koji sprej proizvodi i mogu reagovati na njega trešenjem glave što otežava nanošenje. Gel se lako koristi i dobro prijanja na kamenac. Za razliku od spreja posle nanošenja gela morate oprati ruke.

 

Gel se teško istiskuje iz bočice?

Molimo vas da bočicu držite naopačke.

 

Gel uvek isklizne sa mog prsta?

Stavite gel u frižider što mu menja konzistenciju i čini ga manje tečnim. Ukoliko takođe držite bočicu naopačke lakše ćete isprazniti čitav sadržaj iz nje.

 

Moj pas proguta gel – da li je to opasno?

Ne, pošto Oral Clean+Care sadrži isključivo prirodne sastojke što ga čini potpuno bezopasnim za organizam Vašeg psa ili mačke i možete ga koristiti bez ikakve brige.