Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

Platinum filmovi

Zbog probelma sa nabavkom sastojaka, uzrokovanih pandemijom COVID19, naša linija proizvoda za oralnu higijenu Oral Clean+Care trenutno nije dostupna. Trudimo se da probeleme rešimo što je pre moguće ali trenutno ne možemo da garantujemo kada će ova linija proizvoda ponovo biti dostupna.
Informisaćemo Vas, naravno o svim daljim promenama. Hvala na razumevanju.

Šta kažu naši potrošači? Preporuke potrošača su najbolja potvrda kvaliteta naših proizvoda.

Zadovoljni našim proizvodima, mnogi potršači i veterinari ih preporučuju drugim ljudima. Tako smo do sada dobili mnogo novih kupaca samo na osnovu tuđe preporuke.

 

Preporuka Kristine W.
Veoma sam zadovoljna

Dragi PLATINUM  time,
Već neko vreme na preporuku grumera svojih pasa Gudrun Schneider iz Haiger-a koristim PLATINUM Natural Care za svoje tri mini pudle. Moram da kažem da je proizvod na svetskom nivou i da sam jako zadovoljna. Plak tako lako nestaje. Nastavite sa dobrim radom.

Veliki pozdravi, Kristin W.

img-erfahrungsbericht-pflege-8.jpg

Preporuka  Ane L.
Oral Clean+Care

Zdravo,
Želela bih da Vam ispričam o svom iskustvu sa Platinum Oral Clean+Care.
Moja 9,5 godina stara ženka buldoga Oona ima mnogo naslaga kamenca na zubima. Uobičajeni proizvodi za čišćenje zuba više nisu pomagali.  Čak ni četkica i pasta za zube.
Veterinar je uklanjao kamenac  pod totalnom anestezijom ali zbog njenih godina nisam više htela da je izlažem takvom riziku.
Kako  sam počela da je hranim  Platinum Natural hranom videla sam da postoji  i Platinum Oral Clean+Care i odlučila da ga isprobam. Preparat je uradio čuda! Nakon nedelju dana upotrebe mogla se videti razlika.  Nakon tri nedelje kamenac je gotovo nestao, a na nekoliko blago inficiranih mesta infekcija je nestala. Ali to nije sve: Oona je vidljivo srećnija, zadovoljnija i može bez problema da jede čak I čvršće poslastice!
Po mom mišljenju relativno veća cena je opravdana uspešnošću tretmana.
Zdravi zubi i desni su jako važni!
Koristim Oral Clean+Care i kod svojih mlađih pasa kao preventivu.

Najlepše želje,  

Ana L.

img-erfahrungsbericht-pflege-1.jpg

Preporuka Mone K.
Preparat u obliku gela za pse

Dragi Platinum time,
Ovo je priča o uspešnom tretmanu Platinum Oral Clean+Care 3-u-1 Salmon Oil gelu za pse.
Prijatelj mi je preporučio Oral Clean+Care 3-u-1 Salmon Oil gel. U početku sam bila pomalo skeptična pošto sam probala mnogo različitih gelova na svom mužjaku border kolija. Svakodnevno mu čistim zube i čak sam ga vodila kod veterinara kako bi mu u anesteziji  uklonili kamenac.
Ali sa svakim proizvodom koji sam koristila nije bilo značajnijeg poboljšaja ili bi ono bilo kratkog daha. Na kraju, svi ti proizvodi  koji su me razočarali, koštali su mnogo, a nisu doneli očekivane rezultate.
Ipak htela sam da pokušam poslednji put sa novim proizvodom. Naručila sam Platinum Oral Clean+Care 3-u-1 Salmon Oil gel za pse. I OBOŽAVAM GA!
Jako se lako i brzo koristi, a mom psu je ugodniji od svakodnevnog čišćenja zuba. Rezultati su jako dobri ali što je još važnije traju dugo vremena.
Platinum gel za čišćenje zuba je zaista jedinstven. Svakako ću ga ponovo naručiti i bez zadrške ga preporučiti drugim vlasnicima pasa.
Velika zahvalnost,
Mona K. I border koli Balu

 

Preporuka Anet J.
Kamenac

Draga gospođo Serwotka,
Ja sam vlasnica 13 godina stare ženke vestija. Prošle godine je moja draga stara dama morala da ide na uklanjanje kamenca pod anestezijom  zato što i pored redovnih poseta veterinaru ima jako mnogo naslaga na zubima. Nakon samo jedne (!) godine kamenac se vratio u gorem obliku nego ranije.  Kako nisam htela da rizikujem da tako star pas ide na još jedan tretman pod anestezijom u tako kratkom roku, mislila sam da će biti u redu da ostavim stvari takve kakve jesu.  Kada ste me pozvali kako bi mi predstavili  Vaš proizvod pomislila sam da je opet sve sama prazna priča. Ali kako ste me uverili da mi se u slučaju da tretman ne uspe vraća novac pomislila sam da nemam šta da izgubim. Krenula sam sa tretmanom odmah. Nakon 3 (!!!) dana Alyeen se više nije osećao loš zadah iz usta. Mogla sam da vidim kako iz dana u dan naslage sa njenih zuba nestaju. Posedujem grooming salon u Gleichen-u blizu  Göttingen-a i u njemu drzim čitavu paletu Platinum proizvoda. Sve moje mušterije koje su do sada isprobale Platinum proizvode na svojim psima su oduševljene.  Niko od njih nije iskoristio opciju povraćaja novca. Čak je i moja veterinarka isprobala proizvode na svojim psima i veoma je zadovoljna.  Tretirala je njima pse sa infekcijama desni i dobila jako dobre rezultate.
Tokom godina postala sam jako skeptična pošto postoji mnogo proizvoda koji mnogo obećavaju.  Kada se pogledaju rezultati 90% ne ispuni ono što je obećano za razliku Platinum-a gde dobijete tačno ono što je rečeno da će te dobiti. Zaista nisam verovala da će uspeti ali proizvod pomaže zdravlju pasa. Ako postoje oni koji u to ne veruju rado ću svedočiti o efektima Platinum proizvoda. Biće mi više nego drago da Vam dam svoje ime i broj telefona. I u ime svojih klijenata Vam se zahvaljujem na ovim proizvodima! Nadam se da će još mnogo vlasnika ljubimaca shvatiti isto što i  ja. Uz minimalne troškove postižu se maksimalni rezultati i značajno poboljšava kvalitet života ljubimaca.  Zato što niko ne voli loš zadah.
Najlepše želje,
Annette J. Westi Styling Grooming Parlour

 

Foto izveštaj gospođe P.
Oral Clean+Care

Arturo
img-erfahrungsbericht-pflege-4.jpg img-erfahrungsbericht-pflege-5.jpg
Pre (28.03.2008)           Nakon 2 nedelje (10.04.2008)

 

Preporuka Kristine S. i njenog pas Trixi

“Impresionirana sam. Nakon 18 dana užasni kamenac je nestao gotovo u vazduhu.
Hvala vam”

Kristina S.

 

Pas Puschel – foto izveštaj

img-erfahrungsbericht-pflege-6.jpg img-erfahrungsbericht-pflege-7.jpg
Pre (28.03.2008)           Posle dve nedelje (10.04.2008)

 

Preporuka Karl - Hajnca T.

„Stavljanje pod anesteziju radi uklanjanja kamenca nije nešto kroz šta sam hteo da prolazi moj pas.
Zato sam na tržištu tražio alternativno rešenje. Mnogo vlasnici ljubimaca su na forumima pisali kako imaju sjajne rezultate sa Platinum Oral Clean+Care.  Pomislio sam kako je vredno pokušati – cena nije bila problem ukoliko proizvod ukloni kamenac bez stavljanja psa pod anesteziju. ... i njegovi zubi su konačno opet u savršenom stanju!“

Karl-Hajnc T. i pas Maks