Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

o Platinumu

PREDNOSTI PLATINUM HRANE

Srećan i zdrav zivot

Primetićete sledeće prednosti samo nekoliko nedelja pošto počnete da hranite Vašeg psa PLATINUM hranom:

 • Srećniji život
  Lako varenje rešave sledeće probleme: jetra, bubrezi i koža nisu podvrgnuti naporu postojanjem štetnih sastojaka
 • Veća mišićna masa
  Visokokvalitetni proteini iz svežeg mesa/sveže ribe odmah počinju da stimulišu gradnju mišića
 • Sjajna dlaka
  Za ovo se staraju hranljiva hladno ceđena ulja i čistoća sastojaka
 • Savršen za metabolizam
  PLATINUM MENU sadrži visokokvaltetne proteine koji se lako vare, a dolaze od 83% svežeg mesa/ribe. Ključno je to što nisu mnogo izgubili na prirodnosti pod uticajem toplote tokom pripreme.
  PLATINUM MENU sadrži balansirane, potpuno svarljive ugljene hidrate koji odgovaraju prirodnoj ishrani koja se nalazi u prirodi
 • Bez intolerancije ili alergija
  PLATINUM se zbog svog prirodnog i zdravog sastava vrlo lako vari, pa je intolerancija jako retka. Metabolizam nije pod naporom uzrokovanim veštackim sastojcima koji mogu prouzrokovati neobjašnjiv svrab ili druge kožne probleme.
 • Manje “izlaznih proizvoda”
  Kako telo optimalno korist PLATINUM psi nemaju ni gasove ni dijareju. Čak i maleni “paketi” koje ostavljaju iza sebe su vrlo sitni i čvrsti

Prvoklasno pakovanje

PLATINUM ne samo da bira inovativan pristup kada je u pitanju kuvanje bez dodatka vode, već to radi i kada je u pitanju pakovanje proizvoda:

Tetra Recart pakovanje štiti hranljive materije, nije lomljivo, male je težine, zauzima minimalni prostor na polici, bezbedno je za otvaranje i lako za odlaganje u smeće. Kartonsko pakovanje se može 100% reciklirati, spljoštiti i odložiti sa ostatkom Vašeg smeća.

Vlažna hrana za pse ima rok trajanja od 36 meseci od datuma proizvodnje.

FSC pečat na Tetra Recart pakovanju potvrđuje da drvo koje ulazi u sastav pakovanja dolazi isključivo iz šuma kojima se upravlja na socijalno i ekološki odgovoran način i iz drugih kontrolisanih resursa.

Tetra Recart karton je poseban na više načina: kombinuje koncept pakovanja koje je zgodno za korišćenje, a u isto vreme inovativno sa odličnim i ekonomičnim korišćenjem resursa.