Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

Adult Chicken

PLATINUM silikonska tuba DoggyCoach - pomoć pri dresuri Vašeg psa

Brz i lak način da nagradite svog psa

 

Sa našom novom silikonskom tubom - DoggyCoach lako i brzo možete nagraditi svog psa. Idealna je za korišćenje tokom dresure psa, za nošenje u šetnje, na putovanja ili tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti sa Vašim psom.

Zahvaljujući svom obliku staje u svaki džep ili tašnu. Napravljena je od silikona koji je 100% netoksičan po hranu koja se u njoj nalazi i dugotrajna je. Dužine je 89mm a radi lakšeg pranja i dopune poklopac se skida.

Može se slobodno prati i u mašini za suđe. U isto vreme mekana i fleksibilna a izdržljiva obezbeđuje lako rukovanje svakom vlasniku psa.
Preporučuje se naručivanje tube u kombinaciji sa Mini Menijem (vlažnom hranom) zbog toga što tekstura Mini Menija kao i količina hrane u njemu savršeno staje u tubu.

Ukoliko je neophodno u Platinum vlažnu hranu dodajte malo vode kako bi ste je omekšali radi lakšeg sipanja u tubu. Tubu možete napuniti i bilo kojom drugom hranom koja ima takvu teksturu da u nju može da stane kao i čvršćim poslasticama.

PLATINUM MENU MINI se pakuje u 4x100g pakovanju. Aroma se zaržava od prvog do poslednjeg zalogaja.

Naš savet: Ukoliko hranu držite nekoliko dana u tubi, tubu obavezno stavite u frižider.Ukoliko se u njoj nalazi Platinum vlažna hrana neophodno je iskoristiti je u roku od 3 dana po otvaranju i temeljno oprati tubu pre novog korišćenja.

Saznajte kako da najlakše koristite tubu - DoggyCoach

Sa silikonskom tubom - DoggyCoach količina hrane koju kao nagradu dajete Vašem psu može biti precizno dozirana - i smanjena ili povećana po želji. Sadržaj tube - DoggyCoach 100% neće iscureti zahvaljujući ravnom poklopcu a kako bi se osiguralo da doza hrane koju istiskujete ne iscuri tu je dodatna silikonska zaštita. Po otvaranju silikonske tube - DoggyCoach poklopac vrši mali pritisak na samu tubu i željena doza hrane se brzo i lako istiskuje iz nje.
Psa možete nagraditi dajući mu da hranu oliže direktno sa tube. Druga mogućnost je da sadržaj tube istisnete i sakrijete na nekoliko skrivenih mesta pa da Vaš pas, koristeći čulo mirisa, sam pronađe nagradu, što je zabavna aktivnost kako za njega tako i za Vas.

Prednosti silikonske tube - DoggyCoach

  • Napravljena je od izdržljivog materijala i možete je koristiti mnogo puta
  • Idealna je za punjenje PLATINUM vlažnom hranom ili drugom vrstom kašastih poslastica
  • Lako se pere i staje u mašinu za suđe
  • Napravljena je od silikona 100% neškodljivog po hranu
  • Idealna je za dresuru pasa, nošenje u šetnje, na putovanja ili tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti sa Vašim psom