Vama na usluzi!
Od ponedeljka do petka (od 8-16)
Tel: 011/ 6 301 300, 011/6 301 301
platinumserbia@leto-pet.rs
FACEBOOK PLATINUM

o Platinumu hrana vlažna hrana poslastice nega nega zuba newsletters odgajivači Platinum prodavnica

registracija za BESPLATAN PLATINUM UZORAK HRANE
Poštovani, zbog značajno povećane potražnje besplatnih uzoraka, a trenutnog nedostatka istih, prinudjeni smo da od 26.08.2022. od 21h, pa do daljnjeg, pauziramo ovu lepu aktivnost. Hvala na razumevanju i poverenju. Platinum Tim Srbija

NOVO! Ostvarite 10% POPUSTA
prilikom kupovine - saznajte više...

o Platinumu

Zbog probelma sa nabavkom sastojaka, uzrokovanih pandemijom COVID19, naša linija proizvoda za oralnu higijenu Oral Clean+Care trenutno nije dostupna. Trudimo se da probeleme rešimo što je pre moguće ali trenutno ne možemo da garantujemo kada će ova linija proizvoda ponovo biti dostupna.
Informisaćemo Vas, naravno o svim daljim promenama. Hvala na razumevanju.

ZUBNI KAMENAC i NJEGOVE POSLEDICE

Infekcije desni - bolne i opasne

Zubni kamenac može dovesti do bolnih infekcija desni što za posledicu može imatu da ljubimac prestane da jede.
Infekcija desni se može proširiti na viličnu kost i prouzrokovati ispadanje zuba - ponekad i svih. Zato je važno pravilno lečiti infekciju. Takođe bakterije koje prouzrokuju stvaranje zubnog kamenca mogu ući u krvotok životinje i naneti štetu unutrašnjim organima poput srca.

Infekcije desni

Slika prikazuje zub sa naslagama kamenca uvećan 6000 puta pod elektronskim mikroskopom. Porozna (svetlo plavo) struktura kamenca je savršena podloga za razmnožavanje bakterija (zeleno i ljubičasto).

Količina zubnog kamenca koji će se formirati zavisi od više faktora kao što su količina pljuvačke koja se luči, veličina razmaka između zuba i sastava bakterijske mikroflore unutar usta.

Kada psi samo ne bi tako loše mirisali…

Zamislite sledeću scenu: udobno ležite na kauču, prilazi vam Vaš pas umiljato dahćući. Kako bi bilo divno kada ne biste morali da ga odgurnete od sebe zbog lošeg mirisa koji širi. Kako bi bilo divno kada ne biste morali da ga odgurnete od sebe zbog njegovog užasnog zadaha.

Loš zadah - ne samo neprijatan

Oral clean+care se fokusira na sam izvor problema. Bakterije koje su nastanjene unutar plaka i kamenca. Loš zadah nije samo neprijatan propratni efekat već može biti pokazatelj početka nastajanja bolesti ili bolesti koja već traje. Ako se Oral clean+care, pravilno koristi i ne reši loš zadah u roku od nekoliko dana, molimo Vas da životinju odvedete odmah kod veterinara.

Zapamtite

Ne samo što izgleda loše, a miriše još gore, kamenac je pre svega ozbiljan zdravstveni problem

 

Efikasno ukljanjanje zubnog kamenca

Efikasno uklanjanje zubnog kamenca

Prirodan i efikasan način za ukljanjanje kamenca kod pasa i mačaka je Oral clean+care - lako se koristi i efikasniji je od ostalih tretmana dostupnih na tržištu.

saznajte više